GESLOTEN
  • Ma-vrij: 10u - 18u
  • Za (enkel Antwerpen): 10u - 13u
  • 015 690 900
  • 03 291 17 15
  • info@hetreishuis.be

Corendonshop

Corendonshop, verrassend voordelig!

Op vakantie gaan betekent wat ons betreft gewoon genieten en genieten schrijven we bij Corendonshop met de hoofdletter G. Het is onze taak om uw vakantiedromen waar te maken. Die opdracht nemen we heel serieus. Gaat u met kinderen op vakantie naar een Kids & Co accommodatie of gaat uw voorkeur juist uit naar een Only Adult hotel? Kiest u voor een super deluxe Ultra All Inclusive hotel of voor een comfortabel appartement? Bij Corendonshop heeft u altijd zeer veel keuze. Wij organiseren een complete en zorgeloze vakantie voor u: wij regelen uw vlucht, wij regelen de transfer naar uw hotel en wij bieden u 24/7 service.

Als exclusief verdeler van Corendon kan u bij ons op ieder gewenst tijdstip snel en doeltreffend online boeken. Ons aanbod is verrassend, volledig & voordelig. Zit je toch met wat vragen bij je boeking? Aarzel dan niet en kom zeker eens langs in één van onze kantoren in Mechelen / Antwerpen! Wij helpen je bij je keuze en kunnen uw reis meteen in ons reserveringssysteem boeken. Als een gewenste vertrekdatum of reisduur niet (meer) beschikbaar is, dan kunnen we in het systeem direct een alternatieve vertrekdatum of een alternatieve reisduur voor waarop uw reis wel beschikbaar/boekbaar is.

Onze missie is om u en uw reisgezelschap de beste vakantie te bieden tegen de beste prijs.

Uw strandvakantie bij Het Reishuis

3% korting

Boekt u uw strandvakantie bij Het Reishuis, dan krijgt u nog een extra leuke korting van 3% bovenop uw basisprijs.

Geen verborgen kosten

Geen onvoorziene of verborgen kosten bij aankomst, wij geven u een totaalprijs waar u zeker van kan zijn!

Advies

Niet zeker of uw gekozen hotel perfect is voor uw gezin? Wij geven u advies zodat u vertrekt met een gerust hart!

Laagste prijsgarantie
Corendonshop biedt iedereen de laagste prijsgarantie voor onze reizen, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt voor uw vakantie.
Volledige pakketreizen
In uw reis zit steeds de vlucht heen/terug, transfer van luchthaven naar hotel heen/terug en verblijf in het hotel inbegrepen.
Vliegtickets
Enkel een vliegticket nodig? Ook dat kan bij Corendonshop! Neem nu contact met ons op voor uw ideale vlucht te zoeken!