GESLOTEN
  • Ma-vrij: 10u - 18u
  • Za (enkel Antwerpen): 10u - 13u
  • 015 690 900
  • 03 291 17 15
  • info@hetreishuis.be

Jongerenvakanties

Jongerentravel & JT NEXT

Jongerentravel is een reisorganisatie die al 30 jaar vakanties organiseert voor jongeren en jongvolwassenen. Doorheen de jaren werden verschillende doelgroepen geïntroduceerd voor verschillende leeftijden, met verschillende vormen van begeleiding: van volledig begeleide vakanties tot vrije reisformules met ondersteuning van onze monitoren.

Jongerentravel is dan ook in constante evolutie omdat we van mening zijn dat ook jongeren snel evolueren, net zoals hun ouders met de opvoeding van hun kinderen. Vandaar ook dat wij heel wat verschillende soorten van begeleiding voorzien in ons aanbod. U ouder weet het beste welk type begeleiding/doelgroep het beste aansluit bij u en uw kinderen!

Ondanks de vele veranderen in de voorbije 30 jaar zullen wij nooit raken aan onze 5 pijlers:

  1. de veiligheid van de jongeren staat op de 1ste plaats. Het is dan ook uw kostbaarste bezit!
  2. de kleinschaligheid primeert: nooit massatoerisme, maar altijd kleinere groepen met fijne groepssfeer! Wij willen niet dé grootste zijn, enkel de beste!
  3. wij pretenderen ook niet de goedkoopste te zijn en wensen dit niet, want dan moet er altijd aan kwaliteit ingeleverd worden ("minderwaardige busmaatschappijen", minder begeleiders per groep,...). Wij willen niet dé goedkoopste zijn, enkel de beste!
  4. Al onze vakanties worden steeds begeleid door ons eigen opgeleid monitorenteam. Deze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd en zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (als leerkracht, in de jeugdbeweging, in de sportclub, …).
  5. onze drijfveer is en blijft: jongeren een onvergetelijke vakantie bezorgen!

Naast onze verschillende eigen groepsreizen, bieden wij met Jongerentravel ook reizen aan voor grotere groepen reizigers (+20 pers.), op maat van uw groep: je sportclub, school, universiteit, ... Niet enkel bij de hamvragen zoals waar en wanneer, maar tot in de kleinste details wordt u betrokken bij de uitwerking van de reis. Het spreekt voor zich dat de vakantie van een groep vrienden of studenten er anders uit ziet dan deze van sportvrienden of collega’s. U vraagt, en wij werken uw vakantie volledig op maat uit!

Uw jongerenvakantie bij Het Reishuis

30 jaar ervaring
Met Jongerentravel & JT NEXT kiest u als ouder voor 30 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties.
Op maat gemaakt
Al onze reizen zijn voor en door jongeren zorgvuldig uitgekozen en in elkaar gestoken.
Begeleiding ter plaatse
Van volledig begeleide vakanties tot vrije reisformules met ondersteuning van onze monitoren, er is voor ieder wat wils!

Hoe zien onze vakanties eruit?