Israël

Israël

Ontdek een land doordrenkt van oude geschiedenis, spirituele betekenis en een bruisende cultuur die teruggaat tot duizenden jaren. Israël, gelegen op het kruispunt van drie continenten en aan de oevers van de Middellandse Zee, biedt een fascinerende reiservaring vol met ontdekkingen, contrasten en verrassingen.

Ontdek de historische stad Jeruzalem, een van de oudste steden ter wereld en een heilige plek voor de drie grote monotheïstische religies: het jodendom, het christendom en de islam. Verken de smalle straatjes van de oude stad, waar eeuwenoude monumenten, heilige plaatsen en levendige markten wachten om ontdekt te worden. Bezoek de Westelijke Muur, de Kerk van het Heilig Graf en de Rotskoepel, en laat je betoveren door de rijke spirituele en historische betekenis van deze heilige plekken.

Ontdek de bruisende stad Tel Aviv, met zijn levendige strandcultuur, moderne architectuur en bloeiende kunstscene. Verken de hippe wijken zoals Neve Tzedek en Florentin, waar trendy cafés, boetieks en galerijen wachten om ontdekt te worden. Geniet van de zon, zee en surf aan de prachtige stranden van Tel Aviv, waar je kunt ontspannen en genieten van de relaxte sfeer van deze dynamische stad.

Ervaar de natuurlijke schoonheid van de Dode Zee, waar je kunt drijven in het zoute water en genieten van de helende modder van de omliggende oevers. Verken de betoverende landschappen van de Negev-woestijn, waar uitgestrekte duinen, spectaculaire kloven en oude rotswoningen wachten om ontdekt te worden.

Of je nu op zoek bent naar spirituele ontdekkingen, culturele ervaringen, of gewoon wilt ontspannen op prachtige stranden, Israël heeft voor elk wat wils. Laat ons je begeleiden bij het plannen van je reis naar dit fascinerende land en maak je klaar voor een reis die je voor altijd zal bijblijven. Welkom in Israël, waar elke steen een stukje geschiedenis draagt en elke hoek een nieuw verhaal vertelt.

Israël
Israël
Israël
Israël
Israël
Israël

Top 3 excursies in Israël

Verkenning van Jeruzalem
Verkenning van Jeruzalem

Ontdek de oude stad Jeruzalem, een heilige plek voor het jodendom, het christendom en de islam. Verken de smalle straatjes van de oude stad, waar eeuwenoude monumenten, heilige plaatsen en levendige markten wachten om ontdekt te worden. Bezoek de Westelijke Muur, de Kerk van het Heilig Graf en de Rotskoepel en ervaar de rijke spirituele en historische betekenis van deze heilige plekken.

Drijven in de Dode Zee
Drijven in de Dode Zee

Ervaar de unieke sensatie van drijven op het zoute water van de Dode Zee, het laagste punt op aarde. Geniet van de helende eigenschappen van de modder van de omliggende oevers en laat je betoveren door het spectaculaire landschap van de woestijn.

Ontdekking van Masada
Ontdekking van Masada

Bezoek de oude vesting van Masada, gelegen op een hoge rotsformatie in de Judeaanse woestijn. Verken de goed bewaarde ruïnes van het paleiscomplex en geniet van het panoramische uitzicht over de Dode Zee en de omringende woestijn. Maak vervolgens een wandeling door de betoverende landschappen van de Judeaanse woestijn en ontdek verborgen oases, spectaculaire kloven en eeuwenoude rotswoningen.