Peru

Peru

Peru
Peru
Peru
Peru
Peru
Peru
Peru
Peru

Top 3 excursies in Peru

Machu Picchu
Machu Picchu

Bezoek de legendarische Inca-stad Machu Picchu, een van de meest iconische archeologische vindplaatsen ter wereld. Gelegen op een spectaculaire locatie hoog in de Andes, biedt Machu Picchu een adembenemend uitzicht op oude tempels, terrassen en stadsmuren die door dichte jungle zijn omgeven. Een wandeling door deze verloren stad is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt naar het hart van de Inca-beschaving.

Titicacameer
Titicacameer

Verken het betoverende Titicacameer, 's werelds hoogst bevaarbare meer, gelegen op de grens van Peru en Bolivia. Maak een boottocht naar de drijvende rieteilanden van Uros en ontmoet de inheemse bevolking die hier al eeuwenlang leeft. Breng een bezoek aan het schilderachtige eiland Taquile, waar lokale ambachtslieden traditionele textiel maken en een unieke cultuur behouden.

Colca Canyon
Colca Canyon

Bewonder de adembenemende schoonheid van de Colca Canyon, een van de diepste kloven ter wereld. Maak een trektocht door het ruige landschap, langs terrasvormige landbouwgronden en traditionele dorpjes. Sta versteld van de majestueuze vlucht van de Andescondor, een van 's werelds grootste vogels, terwijl ze door de thermische luchtstromen zweven.