Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Welkom in Zuid-Afrika, een land doordrenkt van geschiedenis, cultuur en natuurlijke pracht. Ontdek de levendige metropool Kaapstad, waar de Tafelberg waakt over de bruisende straten vol kleur en leven. Verken het iconische Kruger Nationaal Park, een ware schat van wilde dieren waar de majestueuze Big Five hun koninkrijk regeren. Maar dat is slechts het begin van wat dit land te bieden heeft.

Van de historische pracht van Pretoria tot de ontspannen charme van Port Elizabeth, Zuid-Afrika verwelkomt reizigers met open armen en een schat aan ervaringen. Het is een bestemming waar natuur en cultuur naadloos samenkomen, waar je kunt genieten van epische safari's in weelderige wildreservaten en vervolgens kunt genieten van een verfijnde keuken en een rijk cultureel erfgoed.

Laat je betoveren door de schitterende landschappen, ontmoet warme en gastvrije mensen en dompel jezelf onder in de betoverende atmosfeer van dit fascinerende land. Een vakantie in Zuid-Afrika belooft een onvergetelijk avontuur te worden, vol ontdekkingen en herinneringen die een leven lang meegaan. Welkom in het hart van Afrika. Welkom in Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika

Top 3 excursies in Zuid-Afrika

Kaapstad
Kaapstad

Kaapstad is de op twee na grootste stad van Zuid-Afrika, het behoort werkelijk tot één van de mooiste steden ter wereld.  De stad is op een schiereiland gelegen dat maar een paar uur rijden is verwijderd van het meest zuidelijke punt van Afrika (zijnde Kaap Agulhas). Kaapstad biedt van alles, zo heb je er de iconische Tafelberg, het bruisende Victoria & Alfred Waterfront, de verschillende stranden, het aangrijpende Robbeneiland, de stijlvolle restaurants en kleurrijke binnenstad maken van Kaapstad een verzamelplaats voor toeristen vanuit de hele wereld.

Panoramaroute
Panoramaroute

De panoramaroute staat bekend als één van de mooiste routes in Zuid-Afrika met adembenemende uitzichten. Je hebt er prachtige watervallen en een boeiende geschiedenis. Bij de trekpleisters horen onder andere Blyde River Canyon, de Drie Rondavels, Bourke’s Luck Potholes en God’s Window. De Blyde River Canyon is de grootste groene canyon ter wereld. Volgens diverse bronnen zou het ook de derde grootste canyon in het algemeen ter wereld moeten zijn.

Boulders Beach
Boulders Beach

Het Boulders Beach is gelegen op het Kaaps Schiereiland. Het is een beschermd strand dat uit kleine baaien en granieten rotsen bestaat. Kaapstad heeft verschillende mooie stranden, er is zeker geen tekort. Maar Boulders Beach, dat in False Bay gelegen is, biedt iets ongewoons. Hier is er een kolonie Afrikaanse Pinguïns te zien op het strand. Het is één van de weinige plekken waar je pinguïns in het wild van dichtbij kan bezichtigen.

Onze reizen in Zuid-Afrika