Australië

Australië

Ontdek de ongerepte natuur, bruisende steden en een rijke inheemse cultuur in het zesde grootste land ter wereld. Australië, ook bekend als het 'Land Down Under', biedt een diverse en adembenemende reiservaring, waarbij elke hoek nieuwe avonturen en ontdekkingen biedt.

Verken de iconische stad Sydney, met zijn wereldberoemde Sydney Opera House en de imposante Sydney Harbour Bridge, die een schitterend decor vormen voor de bruisende havenstad. Laat je betoveren door de relaxte sfeer van Melbourne, met zijn levendige laneways, uitstekende cafécultuur en boeiende kunstscène. Ontdek de natuurlijke schoonheid van de Great Barrier Reef, 's werelds grootste koraalrif, waar kleurrijke onderwaterwerelden wachten om ontdekt te worden.

Maak een onvergetelijke roadtrip langs de Great Ocean Road, een schilderachtige kustroute die je meeneemt langs adembenemende kliffen, afgelegen stranden en iconische rotsformaties zoals de Twelve Apostles. Verken het ruige landschap van de Outback, waar uitgestrekte woestijnen, rotsachtige kloven en inheemse culturen wachten om ontdekt te worden.

Ervaar de unieke flora en fauna van Australië tijdens een bezoek aan het Kakadu National Park, de thuisbasis van een ongelooflijke diversiteit aan wilde dieren, waaronder kangoeroes, wallaby's, krokodillen en exotische vogels. Ontdek de rijke inheemse cultuur van het land door een bezoek aan Aboriginal-gemeenschappen, het bijwonen van culturele festivals en het bewonderen van eeuwenoude rotstekeningen.

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten door de wildernis, ontspanning op prachtige stranden, of culturele ontdekkingen in bruisende steden, Australië heeft voor elk wat wils. Laat ons je begeleiden bij het plannen van je reis naar dit adembenemende land en maak je klaar voor een ervaring die je voor altijd zal bijblijven. Welkom in Australië, waar de schoonheid van de natuur en de gastvrijheid van de mensen je hart zullen veroveren.

Australië
Australië
Australië
Australië
Australië
Australië
Australië
Australië
Australië
Australië
Australië

Top 3 excursies in Australië

Snorkelen of duiken in de Great Barrier Reef
Snorkelen of duiken in de Great Barrier Reef

Verken 's werelds grootste koraalrif, de Great Barrier Reef, door te snorkelen of te duiken tussen kleurrijke koraaltuinen en een verbazingwekkende verscheidenheid aan zeeleven, waaronder tropische vissen, schildpadden, roggen en mogelijk zelfs haaien. Ontdek de prachtige onderwaterwereld van dit UNESCO-werelderfgoed en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van het rif.

Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (de Olga's)
Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (de Olga's)

Bezoek de iconische rode rotsformaties van Uluru en Kata Tjuta in het hart van de Australische Outback. Maak een rondleiding om Uluru te verkennen, leer over de culturele en spirituele betekenis voor de Aboriginals, en geniet van de ongelooflijke zonsondergang en zonsopgang bij deze heilige plek. Verken ook de indrukwekkende koepelvormige rotsformaties van Kata Tjuta en ervaar de majestueuze schoonheid van deze ongerepte woestijnomgeving.

Een roadtrip langs de Great Ocean Road
Een roadtrip langs de Great Ocean Road

Maak een schilderachtige roadtrip langs de Great Ocean Road, een van 's werelds mooiste kustroutes, en ontdek adembenemende landschappen, dramatische kliffen en iconische rotsformaties. Bewonder de Twelve Apostles, een reeks kalkstenen torenspitsen die uit de zee oprijzen, verken schilderachtige kuststadjes zoals Lorne en Apollo Bay, en geniet van panoramische uitzichten over de Zuidelijke Oceaan tijdens deze onvergetelijke reis langs de kust.