Bahamas

Bahamas

Welkom op de betoverende Bahama's, een archipel bestaande uit meer dan 700 eilanden en cays die verspreid liggen over de glinsterende wateren van de Caribische Zee. De naam "Bahama's" is afgeleid van het Spaanse woord "baja mar", wat "ondiepe zee" betekent, en is toepasselijk voor de ondiepe, turquoise wateren die dit paradijselijke gebied omringen.

De Bahama's bieden een verbazingwekkende diversiteit aan ervaringen, variërend van ontspanning op de ongerepte stranden tot avontuurlijke ontdekkingen van de weelderige binnenlanden. In de bruisende hoofdstad Nassau, gelegen op het eiland New Providence, vind je een mix van kleurrijke koloniale architectuur, levendige markten en historische bezienswaardigheden zoals Fort Charlotte en de Queen's Staircase.

Op het nabijgelegen Paradise Island domineert het wereldberoemde Atlantis Resort de horizon, met zijn weelderige tuinen, spectaculaire waterparken en levendige casino's die bezoekers van over de hele wereld aantrekken. Verken de onderwaterwereld van de Bahama's tijdens het snorkelen of duiken langs de adembenemende koraalriffen, scheepswrakken en 'blauwe gaten' die deze wateren bewonen.

Voor een ontsnapping aan de drukte van de stad, trek je naar de Out Islands, waar afgelegen eilanden zoals Exuma, Andros en Eleuthera wachten om ontdekt te worden. Verken de roze zandstranden van Harbour Island, zwem met wilde zwijnen op Pig Beach op Exuma, of duik in de mysterieuze Blue Holes van Andros.

Ontdek de unieke cultuur van de Bahama's door te genieten van lokale gerechten zoals conch salade en gegrilde kreeft, en deel te nemen aan traditionele festivals en vieringen zoals Junkanoo, een kleurrijk straatfeest met dans, muziek en prachtige kostuums.

Of je nu op zoek bent naar een romantische ontsnapping, een gezinsavontuur of een duikvakantie, de Bahama's bieden een schat aan ervaringen die je zullen betoveren en inspireren. Maak je klaar om te worden ondergedompeld in de schoonheid en gastvrijheid van de Bahama's, waar elke dag een nieuw avontuur wacht.

Bahamas
Bahamas
Bahamas
Bahamas
Bahamas
Bahamas
Bahamas
Bahamas
Bahamas
Bahamas