Belize

Belize

Welkom in Belize, een land doordrenkt van een rijke culturele erfenis, ongerepte natuurlijke schoonheid en een warme Caribische vibe. Gelegen in Midden-Amerika, aan de rand van het kristalheldere Caribische water, betovert Belize reizigers met zijn diverse landschappen, van uitgestrekte koraalriffen tot weelderige regenwouden en eeuwenoude Maya-ruïnes.

Belize is gezegend met enkele van 's werelds meest indrukwekkende natuurlijke wonderen, waaronder het Belize Barrier Reef, een UNESCO-werelderfgoedlocatie en een paradijs voor duikers en snorkelaars. Verken de onderwaterwereld vol kleurrijke koraaltuinen, zeeschildpadden en exotische vissen, of vaar over de glinsterende wateren naar afgelegen eilanden zoals Caye Caulker en Ambergris Caye, waar laid-back Caribische sfeer heerst.

Voor de avontuurlijke reiziger biedt het binnenland van Belize een overvloed aan mogelijkheden, van het verkennen van uitgestrekte grottenstelsels en het spotten van wilde dieren in het Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary tot het beklimmen van oude Maya-tempels in sites zoals Xunantunich en Caracol.

Maar Belize is niet alleen een bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers - het is ook doordrenkt van een rijke culturele smeltkroes. Ontmoet de gastvrije mensen van Belize, een mix van Maya, Creoolse, Garifuna en Mestizo gemeenschappen, en proef de diverse keuken die beïnvloed is door de smaken van het Caribisch gebied, Midden-Amerika en de Maya-tradities.

Stap binnen in de relaxte sfeer van Belize, waar het tempo van het leven net zo ontspannen is als de deining van de Caribische zeeën. Ontdek de magie van Belize, waar elk moment een nieuw avontuur en een onvergetelijke ervaring belooft.

Belize
Belize
Belize
Belize
Belize
Belize
Belize
Belize
Belize
Belize
Belize
Belize