Rechtstreeks met Corendon naar Curaçao

Rechtstreeks met Corendon naar Curaçao

Rechtstreeks met Corendon naar Curaçao

Corendonshop Reistips

Curaçao maakt het beeld van ultieme zon, zee en strandbestemming helemaal waar. Het mooie is dat dit eiland het hele jaar door te bezoeken is! De gemiddelde temperatuur is er 28 graden Celsius en bovendien schijnt de zon elke dag. Bezoek zeker de hoofdstad Willemstad, beklim de Christoffelberg, wandel langs lokale marktjes of maak een tocht naar Klein Curaçao. Bon Bini, oftewel: welkom op Curaçao!

Wist je dat Corendon is uitgegroeid tot een belangrijke speler op het vakantie-eiland Curaçao? Lees hieronder meer over dit interessante nieuws!

 

Vlieg vanaf november 2023, vijf keer per week naar Curaçao met directe Corendon-vluchten vanuit Amsterdam

Door de immense populariteit van het eiland heeft Corendon ervoor gekozen om te investeren in extra vluchten. Vanaf november 2023 vliegt Corendon vijf keer per week met een Airbus A350-900 rechtstreeks van Amsterdam naar Curaçao. Geweldig toch! Ontdek hieronder alvast de voordelen van deze Airbus A350-900:

 • Moderne toestellen (van 2021 tot 2023)
 • Stilste en zuinigste lange-afstandvliegtuigen ter wereld
 • 432 economy stoelen, waarvan 27 XL-stoelen met meer beenruimte
 • Brede stoelen in een 3-3-3 opstelling
 • Wi-Fi aan boord en modern inflight entertainment in elke stoel
 • Mondi Caribbean Cuisine catering aan boord
 • Only Adult zone, vanaf 16 jaar

 

Ben je op zoek naar leuke hotels in Curaçao? Neem dan zeker eens een kijkje via onze website Corendonshop. Hierbij alvast onze geliefde hotels:

 

Only Adult zone aan boord van Corendon vluchten naar Curaçao

Bij de aankondiging van rechtstreekse Corendon vluchten naar Curaçao hoort nog extra leuk nieuws!  Zo introduceert Corendon vanaf 3 november 2023 namelijk een Only Adult zone aan boord van haar vluchten tussen Amsterdam en Curaçao. Deze zone is bedoeld voor:

 • Passagiers vanaf 16 jaar en ouder
 • Reizigers die zonder kinderen reizen
 • Zakenreizigers die in een rustige omgeving willen werken

Dit heeft tegelijkertijd ook een positief effect voor ouders met kinderen. Zij hoeven zich zo minder zorgen te maken over mogelijke reacties van medereizigers wanneer hun kind wat drukker is of huilt.

Waar bevindt de Only Adult zone zich?

In het voorste gedeelte van het vliegtuig. Deze zone bestaat uit :

 • 9 XL-stoelen met extra beenruimte (stoelreservatie vanaf 100 euro per enkele reis)
 • 93 standaardstoelen (stoelreservatie aan 45 euro per enkele reis)

Door middel van wanden en gordijnen wordt deze zone fysiek afgescheiden van de rest van het vliegtuig. Hierdoor ontstaat er een afgeschermde omgeving die zorgt voor een rustige en ontspannen vlucht.

 

En zo wordt jouw reis naar Curaçao niet alleen een avontuur onder de Caribische zon, maar ook een comfortabele en ontspannen ervaring van begin tot eind. Of je nu de levendige straten van Willemstad wilt verkennen, de natuurlijke schoonheid van het eiland wilt ontdekken of gewoon wilt genieten van de rust en luxe van een exclusieve vlucht, Curaçao heeft voor elk wat wils.

Dus pak je koffers, bereid je voor op een onvergetelijk avontuur en laat Corendon je meenemen naar het paradijs op aarde. Bon bini op Curaçao, waar de zon altijd schijnt en de herinneringen voor altijd blijven bestaan!

Een vraag voor ons?