Over ons

Over ons

Over Het Reishuis


Bij Het Reishuis gaan we verder dan alleen reizen - we creëren ervaringen die een leven lang meegaan. Met kantoren in zowel het bruisende Mechelen als het levendige Antwerpen, zijn we ideaal gepositioneerd om jouw reisavonturen tot leven te brengen, waar je ook naartoe wilt gaan. Ons team van deskundige reisconsulenten staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van je reisplanning. Of je nu droomt van ontspannen op tropische stranden, wandelen door weelderige jungles of het verkennen van historische steden, wij kennen de wereld als onze broekzak en delen graag onze passie voor ontdekking met jou.

Bij Het Reishuis geloven we in de kracht van diversiteit en specialisatie. Elk van onze medewerkers brengt unieke vaardigheden en expertise naar de tafel, waardoor we een breed scala aan reismogelijkheden kunnen aanbieden die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften en interesses. Of je nu op zoek bent naar een luxe vakantie, een avontuurlijke trektocht door de wildernis, of een culturele onderdompeling in een exotische bestemming, ons team staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Lees hieronder meer over onze getalenteerde medewerkers en hun unieke specialiteiten en ontdek waarom Het Reishuis de perfecte partner is voor jouw volgende reisavontuur.

Ons team


Ons gedreven team is één van onze voornaamste troeven. Stuk voor stuk enthousiaste medewerkers met een passie voor reizen en ontdekken. Wie is wie binnen het Reishuis? Wat zijn onze medewerkers hun favoriete bestemmingen én wat staat er nog op hun bucketlist?

Ontdek welke gezichten er achter uw reisconsulenten schuilen. Aangenaam kennismaken!


Gard

Thomas

Chris

Anthony

Katrien